Technische sector

Als je werkzaam bent in de technische sector ben je vanzelfsprekend veel bezig met techniek. Maar dat is niet het enige. Je bent vaak creatief bezig. Vakkennis wordt ook gecombineerd met klantgericht en innovatief zijn.Heftruckchauffeur

Geen idee naar wat voor baan je op zoek bent? Wel eens gedacht aan heftruckchauffeur? Kijk snel eens wat de werkzaamheden zoal zijn en wat een heftruckchauffeur gemiddeld verdient.


Orderpicker

Weet jij nog niet wat je wilt worden? Kan jij werken en denken op VBO/MBO niveau? Dan is 'orderpicker' misschien wel iets voor jouw! Bekijk de verschillende werkzaamheden en check het salaris even!


Constructiebankwerker / Lasser

Houd jij van werken met je handen? Ben je een beetje technisch aangelegd? Denk dan eens na over het vak van constructiebankmedewerker / lasser. Check je werkzaamheden en het salaris.


Architect

Wat doet een architect allemaal? Bekijk hier alle taken en werkzaamheden die een architect uitvoerd. Neem een kijkje in het salaris van een architect. Kijk ook even wat je allemaal moet kunnen om architect te worden.