Disclaimer

Alle content en ontwerpen van Werkwebsite.nl zijn eigendom van Werkwebsite.nl. U accepteert deze disclaimer en onze privacy policy bij het gebruik van Werkwebsite.nl. Daarmee stemt u in met de bepalingen, voorwaarden en aanduidingen in onze privacy policy en disclaimer. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Werkwebsite.nl, wordt niets van de aangeboden content op Werkwebsite.nl gedistribueerd, gewijzigd, geheel of gedeeltelijk gereproduceerd.

Aansprakelijkheid

Werkwebsite.nl tracht u zo goed mogelijk van advies en informatie te voorzien. Echter kunnen wij u niet garanderen dat er onjuistheden worden gepubliceerd of dat Werkwebsite.nl foutloos functioneert. Daarom kunnen er aan het verstrekte advies en de verstrekte informatie op Werkwebsite.nl geen rechten ontleend worden. Het downloaden of het lezen van informatie op Werkwebsite.nl is geheel op eigen risico. Op de inhoud van de site aanvaard Werkwebsite.nl dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Verantwoordelijkheid

Voor de keuze en het gebruik van de informatie op Werkwebsite.nl bent u zelf verantwoordelijk. De gebruiker mag de informatie niet verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. De gebruiker is verplicht om zich aan de bepalingen, voorwaarden en aanduidingen te houden. Aanwijzingen betreft het gebruik van de informatie dienen opgevolgd te worden.