Werken

Ben je op zoek naar werk of heb je al een leuke baan? Hier lees je tips en informatie om de beste prestaties te behalen op je werk. Zowel op persoonlijk, financieel en sociaal vlak is een goede baan van levensbelang. In onze artikelen lees je over de juiste voorwaarden in een arbeidsovereenkomst, hoe je een fatsoenlijk functioneringsgesprek voert en wat jouw persoonlijk eigenschappen maken tot een leider. Maar je werk leuker en makkelijker. Lees onderstaand verschillende tips & trucs. Werken is leuk, zeker wanneer jij de fijne kneepjes van het vak kent!Timemanagement: je planning beheersen?

Kom je vaak in de problemen met de tijd? Is je agenda overvol? Maak je nooit een planning? Lees dan op deze pagina alles over timemanagement!


Arbeidsovereenkomst afsluiten?

Bij een arbeidsovereenkomst komt heel wat kijken; denk bijvoorbeeld aan alle arbeidsvoorwaarden. Lees hier alles over het tekenen van een contract!


Functioneringsgesprek voeren?

Als werknemer voer je regelmatig een functioneringsgesprek. Welke aandachtspunten zijn belang en wat is het verschil met een beoordelingsgesprek?


Coaching en leiderschap, iets voor jou?

Heb jij coaching onder de knie? Toon je voldoende leiderschap en weten je medewerkers waar ze aan toe zijn? Kortom: beheers jij het leidinggeven?