Voorbeelden & voorbeeldbrief

Op Werkwebsite.nl vind je alles omtrent carrière maken. Een sollicitatiebrief met het daarbij behorende CV is de eerste stap naar een glansrijke carrière. Daarom vind je op werkwebsite.nl uitgebreide informatie over het schrijven van een sollicitatiebrief en een CV. Bekijk het voorbeeld, de voorbeeldbrief en lees een aantal tips en trucs. Stapsgewijs leggen we je uit hoe je de perfecte sollicitatiebrief zélf schrijft!

Wil je van baan veranderen? Dan moet je naast een sollicitatiebrief en CV ook nog een ontslagbrief schrijven. Veel mensen zien hier tegenop. Dat is niet nodig! Bekijk hier de voorbeeldbrief en volg de stappen om je eigen ontslagbrief te schrijven.Sollicitatiebrief voorbeeld

Heb je een voorbeeldje nodig? Blijft het lastig om een sollicitatiebrief te schrijven? Bekijk hier een voorbeeld sollicitatiebrief.


CV voorbeeld

Heeft u een voorbeeld CV nodig? Download hier een voorbeeld CV!


Ontslagbrief voorbeeld

Ontslag nemen? Heb je een goed voorbeeld nodig? Bekijk hier een voorbeeld!


Opzegbrief voorbeeld

Opzegbrief voorbeeld nodig? Wilt u een abonnement of loterij opzeggen? Download hier een voorbeeld!Vind je het moeilijk om een begin te maken aan je sollicitatiebrief, CV of ontslagbrief? Bekijk hier de voorbeelden en doe wat inspiratie op. Volg de stappen en je hebt je eigen documenten binnen ‘no time’ perfect zelf geschreven!