Home Beroepen Opleidingen Solliciteren Voorbeelden
Home » Voorbeelden » Sollicitatiebrief voorbeeld
Schrijf snel een CV Schrijf een sollicitatiebrief Schrijf een ontslagbrief

Sollicitatiebrief voorbeeld

Heb je moeite met het schrijven van een correcte, enthousiaste en representatieve sollicitatiebrief? Vind je het lastig om te beginnen? Hier lees je stap voor stap hoe je een perfecte sollicitatiebrief schrijft. Aan de hand van een ´sollicitatiebrief voorbeeld´ schrijf jij gemakkelijk je eigen sollicitatiebrief!

Wat is een sollicitatiebrief?

Een sollicitatiebrief is in de meeste gevallen de eerste kennismaking met je toekomstige werkgever. Je schrijft een sollicitatiebrief omdat je uitgenodigd wilt worden voor een sollicitatiegesprek. In je brief ‘verkoop’ je jezelf als het ware aan het bedrijf. Je vertelt in de brief waarom jij die baan graag wilt, maar je laat vooral zien waarom ze jouw moeten aannemen. Hierbij spelen opleiding, eigenschappen, kennis en ervaring vaak een grote rol. Laat zien dat jij de perfecte kandidaat bent voor de functie!


De sollicitatiebrief is een eerste selectiemethode voor werkgevers. Vaak krijgen werkgevers ontzettend veel sollicitatiebrieven toegestuurd. Daarom is het van belang dat jouw sollicitatiebrief opvalt! De brief is als het ware je visitekaartje. Besteed veel aandacht aan je sollicitatiebrief want wanneer jouw brief de werkgever niet direct aanspreekt, verdwijnt hij in de prullenbak.

In de bijlage van een sollicitatiebrief zit het Curriculum Vitae, beter bekend als CV. Je CV geeft overzichtelijk weer wat je werkervaringen, opleidingen, kwaliteiten etc. zijn. Vanzelfsprekend moet er wel een verband zijn tussen de sollicitatiebrief en het CV. Het is niet de bedoeling dat je je gehele CV herhaalt in je brief. Licht alleen de belangrijkste en sterkste punten uit in de sollicitatiebrief. Uit de sollicitatiebrief moet je motivatie en enthousiasme blijken. Gebruik de feiten uit je CV om je motivatie te onderbouwen. Staan er ‘bijzonderheden’ in je CV? Licht deze dan in je sollicitatiebrief toe. Bijvoorbeeld wanneer je in Groningen woont maar naar een baan in Rotterdam solliciteert.

Schrijf zelf je sollicitatiebrief, bekijk de voorbeeldbrief!

Aan de slag! Hier lees je stap voor stap hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft. In de uitleg wordt regelmatig verwezen naar de voorbeeldbrief.

Stap 1: Adressering
Wanneer je een de sollicitatiebrief per post verstuurd is de adressering erg belangrijk. Begin linksboven met je eigen adres. Plaats een witregel, gevolgd door het adres van het bedrijf waar je wil solliciteren. Wanneer er een contactpersoon in de vacature vermeld staat, vermeld je de naam van de contactpersoon ook in het adres. Bekijk de voorbeeldbrief voor een correcte adressering.

Stap 2: Plaats en datum
Na de adressering geef je twee witregels. Hierna volgt een regel waarop je de (woon)plaats aangeeft vanuit waar je de brief schrijft. De plaatst wordt gevold door een komma en de datum van schrijven.

Stap 3: Betreft regel
Na de plaats en datum geef je één witregel. In de betreft regel geef in een paar woorden aan wat het onderwerp van je brief is. Gebruik nooit te veel woorden. De betreft regel mag hooguit één zin van één regel zijn. Let op: na de dubbele punt begin je met een kleine letter. Bekijk het sollicitatiebrief voorbeeld even voor een duidelijke beeldvorming. Wanneer er in de vacature een vacaturenummer weergegeven wordt, dien je deze in de betreft regel op te nemen.

Stap 4: Aanhef
Voordat je jezelf tijdens een gesprek kan voorstellen, heb je al een eerste indruk gemaakt met je sollicitatiebrief. De aanhef valt hierbij als eerste op. Zorg er daarom altijd voor dat je sollicitatiebrief aan de juiste persoon gericht is. Meestal staat de contactpersoon in de vacature vermeld. De naam van de contactpersoon kan op verschillende manieren vermeldt worden. Houd hierbij rekening in de aanhef.


Sollicitatiebrief voorbeeld: Aanhef

Weergave contactgegevens in de vacature
Interesse? Richt uw brief aan mevrouw J. van Beek.
Interesse? Richt uw brief aan J. van Beek.
Interesse? Neem contact op met Jolien van Beek.
Aanhef
Geachte mevrouw Van Beek,
Geachte mevrouw, geachte heer, Van Beek,
Geachte Jolien van Beek,

Soms komt het voor dat er een e-mailadres vermeld wordt in de vacature. Hierbij kan het gaan om het e-mailadres van een ondersteunend personeelslid, en niet om de persoon die daadwerkelijk de selecties uitvoert. Bij twijfel of je de goede contactpersoon aanspreekt, kan je de brief beter beginnen met “Geachte mevrouw, geachte heer,”.

Stap 5: Inleiding
Het begin van een sollicitatiebrief is erg belangrijk. Vaak krijgen bedrijven naar aanleiding van één vacature ontzettend veel sollicitatiebrieven binnen. Daarom moet je er voor zorgen dat jouw sollicitatiebrief opvalt en onthouden wordt. Een sollicitatiebrief met een sterk, energiek begin zal de lezer langer onthouden. Besteed daarom extra aandacht aan het begin van de brief.

Het is belangrijk dat je de sollicitatiebrief persoonlijk maakt. Probeer saaie, standaard zinnen dus te vermijden. Probeer om de brief te beginnen op een persoonlijke en enthousiaste manier.


Sollicitatiebrief voorbeeld: Opening

Standaard opening

  •  Hierbij stel ik me kandidaat voor de functie van junior assistent accountant.
  • Naar aanleiding van de advertentie in ‘Ons Parool’ van 25 februari j.l. …….


Enthousiaste opening

  • U zoekt een dynamisch en enthousiaste junior assistent accountant? Dan ben ik wellicht degene die u zoekt.

Let op: een enthousiaste opening is goed, maar overdrijf niet! Wanneer je overdrijf word je al snel als arrogant gezien. Wees dus voorzichtig met humor en overdrijf niet. Natuurlijk kan je ook gaan voor een minder standaard opening, gemengd met wat voorzichtige enthousiasme. Hoe dit kan? Bekijk daarvoor de voorbeeldbrief.

In de inleiding vermeldt je altijd naar welke functie je solliciteert. Geef ook aan waar je de vacature gezien hebt. Vermeld de reden waarom je solliciteert. Wanneer je al telefonisch contact gehad hebt met iemand van het bedrijf vermeld je dit ook in de sollicitatiebrief. Vermeld hierbij altijd de naam van de persoon die je toen gesproken hebt.

Stap 6: Kern

De kern wordt ook wel het middenstuk genoemd. De kern is eigenlijk het belangrijkste gedeelte van de sollicitatiebrief. Hier vertel je op welke manier(en) je voldoet aan de eisen van de vacature. Neem hierbij je werkervaring en de vaardigheden die je hebt op. Hoe je dit doet? Bekijk het sollicitatiebrief voorbeeld. Je CV speelt hierbij een belangrijke rol. Maar let op: neem geen zinnen op als ‘in de bijlage vindt u mijn CV’, dat weet de lezer zelf ook wel. Laat blijken waarom je zo gemotiveerd bent en waarom je de desbetreffende functie zo graag wilt bekleden. Laat zien dat je erg enthousiast bent. Ook merkt de lezer graag dat jij je verdiept hebt in het bedrijf waar je solliciteert.

Voldoe je niet helemaal aan de functie eisen? Maak je geen zorgen. ‘Verkoop’ jezelf zo goed en positief mogelijk. Het doel is immers om voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden. Tijdens dit gesprek kan je toelichten waarom je aan bepaalde eisen niet voldoet, wat daar de oplossing voor is of hoe je dit compenseert. Vertel in je brief gewoon op welke punten je wél voldoet.

Stap 7: Slot
Het slot is net als de inleiding erg belangrijk. Het slot is immers het laatste wat de lezer leest. Dit zal de lezer dan ook het langst bij blijven. Zorg daarom voor een korte maar krachtige afsluiting. Geef in de afsluiting ook altijd aan dat je uit kijkt naar een persoonlijk gesprek.

Stap 8: Afsluiting
Sluit je sollicitatiebrief af met ‘Met vriendelijke groet,’ of met ‘Hoogachtend,’. Na de komma geef je een witregel, gevolgd door zowel je voor- als achternaam.

Stap 9: Bijlage
Vergeet tot slot de bijlage niet! Wanneer je een sollicitatiebrief stuurt, neem je altijd je CV op in de bijlage. Vermeld deze op de manier zoals de voorbeeld sollicitatiebrief dit weergeeft.

LET OP: geen enkele sollicitatiebrief is hetzelfde. Gebruik de voorbeeld sollicitatiebrief als voorbeeld en schrijf hem niet over. Je kan alleen een goede sollicitatiebrief schrijven wanneer je zelf een brief schrijft. Hierdoor kan je een persoonlijke indruk achterlaten bij de lezer.

Lees hier meer informatie over het schrijven van een sollicitatiebrief.

 


 

Sollicitatiebrief Voorbeeld

 

Daphne van Doorn
Brugstraat 21                                    
1198 KL Groningen

De Rooij Accountants
T.a.v. Mevr. J. van Beek
Groenstraat 55a
5678 PG Rotterdam


Groningen, 1 maart 2010


Betreft: sollicitatie Junior Assistent Accountant


Geachte mevrouw Van Beek,

Bij het zien van de vacature Junior Assistent Accountant op uw website, was ik meteen enthousiast. Zowel de bedrijfs- als de functieomschrijving sprak mij erg aan. Het lijkt me een leuke uitdaging om verschillende internationale projecten te coördineren. Daarnaast denk ik dat de contacten met de consumenten voor een aangenaam evenwicht zullen zorgen.

Door het volgen van diverse colleges en het deelnemen aan projecten gedurende mijn opleiding Accountancy aan de Hanzehogeschool Groningen, heb ik veel geleerd over het opstellen, beoordelen en controleren van jaarafrekeningen en het adviseren van klanten op financieel-economisch gebied. Die kennis heb ik in de praktijk omgezet tijdens mijn stage bij Goosens Accountants en Belastingadviseurs. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit administratieve ondersteuning en het beoordelen of controleren van jaarrekeningen.

Uit mijn stage- en afstudeerervaringen weet ik dat ik zowel in een team als zelfstandig goed kan werken. Tijdens mijn stage bij Backx Accountants heb ik mijn analytisch vermogen verder ontwikkeld door een complexe situatie met één van de klanten. Daarnaast weet ik me snel aan te passen aan verschillende situaties en op een tactvolle manier informatie aan klanten over te brengen.

Het lijkt mij een uitdaging om als Junior Assistent Accountant bij De Rooij Accountants aan de slag te gaan. Met mijn ambitieuze en gemotiveerde instelling weet ik zeker dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Verhuizen is voor mij geen enkel probleem. Graag licht ik dan ook mijn brief en c.v. in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Met vriendelijke groet,


Daphne van Doorn


Bijlage: Curriculum Vitae

 


Wil je weten hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft? Bekijk hier de handleiding hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft.

Deel dit artikel

  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • Hyves

Reageer op Sollicitatiebrief voorbeeld

Hartelijk dank voor uw reactie

Naam:
E-mail:
Uw ervaring:

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Anthony Larson
Goede dag,       Wij zijn een legitieme, betrouwbare regering geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp te bieden. We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet opnemen of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven hebben. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare begunstigde bijstand zoals ik blij zijn om u een lening aanbieden tegen 2%, dus aarzel niet om een ​​aanvraag voor een lening, omdat wij zullen u voorzien van de beste van onze dienstverlening zal zijn. Verleende diensten omvatten * Herfinancieren * Home Improvement * Investment Lening * Auto Leningen * Consolidatie van de schuld * Line of Credit * Tweede Mortgage * Business Leningen * Persoonlijke Leningen * International Loans.       BOROWERS INFORMATIE:       Volledige Naam: Geslacht: Burgerlijke staat: Adres: Postcode / Plaats: Land: Geboortedatum: Financiering: Benodigde hoeveelheid: Lening Lengte: Salaris / jaarlijks inkomen: Beroep: Het doel van de lening: Telefoon: Fax:       Motto: Wij bieden onze klanten een veilige credit-en Garantiefonds programma zal ontvangen. Met vriendelijke groet. De heer Anthony / MD / Contact email: Anthonylarsonloancompany@yahoo.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Anthony Larson
Goede dag,       Wij zijn een legitieme, betrouwbare regering geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp te bieden. We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet opnemen of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven hebben. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare begunstigde bijstand zoals ik blij zijn om u een lening aanbieden tegen 2%, dus aarzel niet om een ​​aanvraag voor een lening, omdat wij zullen u voorzien van de beste van onze dienstverlening zal zijn. Verleende diensten omvatten * Herfinancieren * Home Improvement * Investment Lening * Auto Leningen * Consolidatie van de schuld * Line of Credit * Tweede Mortgage * Business Leningen * Persoonlijke Leningen * International Loans.       BOROWERS INFORMATIE:       Volledige Naam: Geslacht: Burgerlijke staat: Adres: Postcode / Plaats: Land: Geboortedatum: Financiering: Benodigde hoeveelheid: Lening Lengte: Salaris / jaarlijks inkomen: Beroep: Het doel van de lening: Telefoon: Fax:       Motto: Wij bieden onze klanten een veilige credit-en Garantiefonds programma zal ontvangen. Met vriendelijke groet. De heer Anthony / MD / Contact email: Anthonylarsonloancompany@yahoo.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Alex
Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerken instanties op 2% rente per vernietigen Het minimum bedrag dat u kunt lenen is $ 2,000.00 US Dollars aan Maximum van $ 10.Million.Please, bieden de via>victorialoancompany01@gmail.com volgende: PREFIX {MR., MRS., MS., DR., Etc.} 1) UW NAAM ................... 2) UW LAND ................ 3) uw beroep ............. 4) UW BURGERLIJKE STAAT ......... 5) TELEFOONNUMMER ................ 6) maandelijks inkomen .............. 7) ADRES ..................... 8) DOEL VAN LENING ............. 9) LENING AANVRAAG ................ 10) TELEFOON .................. 11) LENING VOORWAARDEN EN DUUR .... Ons bedrijf mailing contact doos is via>victorialoancompany01@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Donald dennis
goedendag Heeft u behoefte aan een dringende lening om u te helpen af te spreken met uw onmiddellijke behoeften? dan heb je geen andere keuze dan om een ​​onmiddellijke en zeer betaalbaar leenfaciliteit van onze grote lening Agentschap krijgen. Auto leningen, hypothecaire leningen, consolidatie lening, ETC je hoeft niet verder te zoeken, wij zijn hier aan uw deur stap om te helpen en u te helpen op alle gebieden van loan syndication, bieden wij gedekte en ongedekte leningen aan echte personen en bedrijven tegen een zeer lage rente binnen 48 uur, contact met ons op donalddennisloandpt1@gmail.com Vul het onderstaande aanvraagformulier Voornaam ................. Last Name ................. Beroep ................. Sex .................... Land .................. Staat ................ Maandelijks inkomen .................. Bedrag dat nodig is ............... Duur ..................... Telefoonnummer ..................... E-mail: donalddennisloandpt1@gmail.com Met vriendelijke groeten De heer Donald dennis

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Mike Benson
Bent u op zoek naar financiële steun , Ben je wanhopig op zoek naar financiële hulp ? ( mikebensonss@yahoo.com ) is hier om u te verlenen uw gevraagde bedrag van de lening verstrekt . dus alles wat je hoeft te doen is om het onderstaande formulier in en meteen weer terug naar ons , wij geven u 100 % garantie dat uw lening goed is vastgezet in dit bedrijf oke, we geven lening tegen een tarief van 2 % rente dus vullen gratis , zult u in staat zijn om terug te betalen de lening . We geven lening tegen een minimum van $ 1.000 tot $ 1.000.000 USD tegen het tarief van 2 % rente . ook bij ons terecht voor elke vorm van lening. voor meer informatie mail ons en gelden voor de volgende lening . via ( mikebensonss@yahoo.com ) SOORTEN LENING WIJ BIEDEN persoonlijke Lening Business Loan Car Loan huis Lening Lening om rekeningen te betalen hypothecaire leningen student Loan Voor elke andere vorm van lening , doe mail ons zo snel mogelijk met de volgende gegevens met vermelding van het bedrag dat u nodig als een lening . LENING AANVRAAGFORMULIER Volledige naam ................ Bedrag dat nodig is : ..... Duur van wanneer je terug zal betalen de lening : ............. Doel van de lening : ............... Land : ........... Staat ................ Adres ................. Sex ...................... Burgerlijke staat ................. Telefoonnummer : ................. Zodra deze gegevens zijn ontvangen door mijn bedrijf , zal de verwerking van uw lening onmiddellijk beginnen . Contact met ons op via e-mail ( mikebensonss@yahoo.com ) het beste wat je familie en vrienden De heer Mike Benson

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: diamon stone
hello, Dit is DIAMON FINANCIER HOME, wij zijn een geregistreerd en legitieme gegarandeerde lening bedrijven, en kredietverlening aan particulieren, Bedrijven, overheidsinstellingen, kerken en bedrijven Organisaties en individuen van alle soorten. Bent u in nood een lening voor welk doel? Ben je in een probleem Financiële? Hebben financiële oplossing? Leningen van de vrijheid is de oplossing voor al uw financiën De problemen zijn gemakkelijk leningen, goedkoop en snel. contact We vandaag voor de lening die u wilt, kunnen we krijgen een krediet op uw Begroting op slechts 3% rente. Als u geïnteresseerd bent, neem contact met ons op onmiddellijk, onze E-mail: diamonfinancierhome@gmail.com Naam en Achternaam: _________ Land: _________ Staat / Provincie: _________ Telefoonnummers: _________ Vereiste Hoeveelheid: _________ Duur: _________ Maandelijks inkomen: _________ Burgerlijke staat: _________ Sex: _________ Doel van de lening: _________ Je hebt al een keer toegepast: _________ Eventueel :: _________ Bedankt voor het kiezen voor je hebt. Met vriendelijke groet, Mr.Diamon Stone

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Ms Margaret Homes
Heb je al afgewezen door banken of financiële geldschieters? Bent u in schuld? Heeft u een snelle lening voor bedrijf nodig? Dan is hier een kans; Mijn bedrijf bieden persoonlijke en zakelijke lening aan individuen, met 2% rente, waarbij een kredietnemer kan terugbetalen in een bepaalde periode van tijd. Indien u interesse, nu contact met ons op: barclay_loanservice@yahoo.com of barclay.loanservice @ outlook.com Hier zijn Vereiste The Information: * Volledige Naam * Lening bedrag dat nodig Euro, Pond of Dollar: * Doel van de lening: * Duur van de lening: * Land: * Telefoon: Door onze ongedekte en beveiligde lening programma's, kunnen we elk type bieden van de financiering die een bedrijf nodig heeft. Wij ontwerpen onze programma aan te passen bij uw behoeften, niet de onze. In de meeste gevallen zult u dat niet we hebben opties die niet worden aangeboden door banken. Mevrouw Margaret Homes Directeur (BARCLAY LENING SERVICE) Copyright 2013 BARCLAY LENING SERVICE Alle rechten voorbehouden

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: clement
Hallå        Letar du efter ett företag lån, personliga lån, lån, auto lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital ... etc. Eller var du vägrade ett lån med en bank eller finansinstitut för en eller flera anledningar.   Du är på rätt plats för dina lån lösningar! Jag är privata långivare, ger jag lån till företag och privatpersoner vid låga och prisvärda ränta på 3% ränta.   Kontakta oss följa behandlingen av lånet och överföring inom 48 timmar;       Skriv till oss nu av: fastloanfirm9@gmail.com   hälsningar clement Johnson

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Donald dennis
goedendag Heeft u behoefte aan een dringende lening om u te helpen af te spreken met uw onmiddellijke behoeften? dan heb je geen andere keuze dan om een ​​onmiddellijke en zeer betaalbaar leenfaciliteit van onze grote lening Agentschap krijgen. Auto leningen, hypothecaire leningen, consolidatie lening, ETC je hoeft niet verder te zoeken, wij zijn hier aan uw deur stap om te helpen en u te helpen op alle gebieden van loan syndication, bieden wij gedekte en ongedekte leningen aan echte personen en bedrijven tegen een zeer lage rente binnen 48 uur, contact met ons op donalddennisloandpt1@gmail.com Vul het onderstaande aanvraagformulier Voornaam ................. Last Name ................. Beroep ................. Sex .................... Land .................. Staat ................ Maandelijks inkomen .................. Bedrag dat nodig is ............... Duur ..................... Telefoonnummer ..................... E-mail: donalddennisloandpt1@gmail.com Met vriendelijke groeten De heer Donald dennis

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Dr joe keita
Wij zijn gecertificeerd lening kredietverstrekker gevestigd in de wereld. Wij bieden allerlei persoonlijke leningen en hypotheken aan mensen over de hele wereld. Wie geïnteresseerd is moet contact met mij op: info.rif.servicesss @ gmail.com Met vriendelijke groeten Dr.Joe Kerter Financiering Manager.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr Jack Warmer
Goede dag voor jullie allemaal Ik ben de heer Jack Warmer, een legitieme, gerenommeerde geldschieter. We geven lening om bedrijfs Zakenlieden en vrouwen die in Business transactie, geven we uit langlopende lening voor drie tot 30 jaar maximaal met een lage rente van 3%, in dit kun je net zo goed vertellen ons het bedrag dat u nodig hebt als lening. Lening wordt gegeven in Ponden euro en $ USD het maximale wat we geven is 500.000.000 zowel in ponden EURO en $ USD en de minimum £ 5.000 euro en USD $ dus als je echt geïnteresseerd bent contact met ons op (jackwarmer1loanlender@gmail.com) voor meer informatie over hoe u de lening te krijgen.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr.Lucky Benson
* Goed nieuws, * * Goed nieuws voor u Bent u een zakelijke man of vrouw? Ben je in een financiële puinhoop of heb je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf? Heeft u needloan om zich te vestigen uw schuld of betalen van je rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? Heeft u behoefte aan een lening of financiering voor welke reden, zoals: contact opnemen met onze lening officier Mr.Lucky Benson e-mail: bensonloans@outlook.com ** Persoonlijke Lening * Business Loan * Home Equity Loan * Schuld consolidaties * * Lening Vul hieronder als u geïnteresseerd bent in ons aanbod zijn; * * Volledige Namen: Telefoonnummer: Contacteer Adres: Geslacht: Leeftijd: Staat: land: Bedrag dat nodig is als lening: Lening duur: Beroep: Maandelijks Inkomen: * * Dank en God Bless. Mr.Lucky Benson

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: ROYAL SCORT
GOEDE DAG, ben een particuliere lening kredietverstrekker we geven lening aan een individu met 3%-tarief als u geïnteresseerd bent kunt u ons mailen: royalscortlandloancompany3@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Mark Abel
Goede dag, Lening bieden hier, bent u geïnteresseerd? nu aanvragen ... Heeft u behoefte aan Xmas lening of enige vorm van lening het opstarten van een nieuw bedrijf of betalen van je Bill's? De heer Mark Abel CEO Bedrijf Firm alle soort lening bieden aan individuele in 3% laag tarief. reageren nu in op onze e-mail: info.loan858.uk@gmail.com voor elke vorm van lening .. ********** Kredietnemer informatie volledige naam: land: adres: leeftijd: 0ccupation: sex: Telefoon: mobiel Telefoonnummer: maandelijks Inkomen: benodigde bedrag in EUR of USD: Doel van Lening: Lening duur: hoe Dringende heb je nodig de lening: begrijp je Engels?: welke site heb je onze advertentie gevonden?: ********** De heer Mark Abel EMAIL: info.loan858.uk@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr peter zoon
Geachte Geachte klant, U bent van harte welkom om peter zoon. Bedrijf We zijn momenteel het geven van leningen naar alle delen van de wereld op 3% rente. Indien u interesse hebt, Contact met de heer peter zoon met het e-mailadres hieronder E-mail: peterloanfirm1@hotmail.com We geven leningen tegen 3% rente. Naar alle delen van de wereld. met een looptijd van tussen 1 tot 25 jaar. Ook Wij geven slechts uit leningen aan aanvragers van tussen de 18 jaar en hierboven. Je moet de volgende gegevens over u en uw zorgen voorstel zodat ik zal weten hoe om te helpen. LENING AANVRAAGFORMULIER * Volledige naam: ......................... . .. * Leeftijd: ......................... ............ * Sex .......................... .............. * Adres: ..................... ........... * Staat: ....................... ........... * Land: ..................... ........... * Business naam (Als Elke): ................... * Lening Bedrag nodig is: ...................... * Doel van de lening: ......................... * Lening Duur: .................... ........... * Geboortedatum: .............. * Geslacht: ...................... ........... * Burgerlijke staat: ....................... .. * Next Of Kin: .......................... .. * Maandelijks Inkomen: ....................... .. * Telefoon: ....................... . . ....... * Fax: ......................... . . ....... * Postcode: ................... * Mobiel / mobiele: ............. . . ........ * Internet thuis ......................... * E-mail: ..................... ........... In erkenning van deze gegevens, zullen Wij sturen u onze voorwaarden samen met aflossingsschema en als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden , sta je om uw lening te krijgen binnen 24 uur. Dit is afhankelijk van uw ernst en urgentie bij het verkrijgen van de lening. Met vriendelijke groet, Mr peter zoon

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Donald Dennis
Heeft u financiële assistent nodig? zo ja dan contact op via E_mail donalddennisloandpt1@gmail.com met de volgende details voor een assistent. Volledige naam: land: adres: Staat: Postcode: Bedrag dat nodig is: duur: tel: reden: Contacteer Online Manager De heer Donald Dennis Online afdelingsmanager donalddennisloandpt1@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: BRITANNIA LOAN INVESTMENT
Britannia Lening bieden een goedkope en gemakkelijke leningen online aan mensen die behoefte hebben aan geld om dept betalen of start een bedrijf van US $ 2.000,00 tot US $ 30,000,000.00 Max, met tarieven van 3% rente per nietig. Britannia biedt ook een verscheidenheid van huiseigenaar leningen aan uw behoeften te voldoen en zal lenen aan 95% van de waarde van uw huis, minus de waarde van uw bestaande hypotheek. De lening kan worden terugbetaald op elk gewenst moment, tussen vijf en 50 jaar. die zijn ontworpen om de behoeften van mensen in de buitenwereld kennismaken met een grote belangstelling en helpen stoppen met Bad Credit Geschiedenis, BRITANNIA leningen in 2000 werd bekroond met de beste en de eerste lening bedrijf wettelijk gestempeld in het Verenigd Koninkrijk en een certificaat gecertificeerd door de Wereldbank , BRITANNIA LENING rekening gehouden met het welzijn van haar klanten over de hele wereld, maar geeft hen gezegend en opgeleid te adviseren over wat te creëren. BRITANNIA klanten ontvangen leningen met een zeer lage rente en een geweldige tijd om back.Mr Frank Liam betalen is groot een man die de betekenis van de menselijke behoefte, die aandelen houden in een van Gold internationale leningen kent. De Chief Executive Director Mr Frank Nerrowcarl Liam een groot man met een groot hart dus zet glimlach op de gezichten van vele mensen ver en dichtbij, de toewijzing ervan leningen die je leven zal beter met veel adviseren om te gaan met, dat is wat ze vertellen je altijd verliezen slapen 's nachts verontrustend hoe je een Legit lening voor het starten van een bedrijf te krijgen of uitbreiden van de bestaande? waarom dan niet contact met ons vandaag op Britannia leningen aan onmiddellijke lening te verstrekken. Neem contact met ons op.   BRITANNIA LENINGEN   36, RAKEHEAD Sluiten   Bacup ENGELAND VERENIGD KONINKRIJK   E-mail: britannialoaninvestment@hotmail.com   Ref: BD778/12/07   Tel: +447035982110

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: MASTHAVEN SECURED LOANS
masthaven gedekte leningen te geven goedkope leningen aan de wereld, werken we met document.and wij zijn klaar om u een lening die u zoekt te geven. 1000 €. tot 30.000.000,00 euro maximaal rente van 3% per jaar. herstellen niet meer dan 30 jaar, alles wat nodig is van u in deze transactie, volgt u gewoon de inachtneming van een lening en alle benodigde documenten die mijn bedrijf vragen wij u te voorzien gezet. Om een ​​bedrijf te starten, moet u een aanvraag nu masthavensecuredloans@live.com aan u worden verzonden in deze mail.contact ons invullen en indienen Wij kijken uit naar uw antwoord. Met de beste wensen.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Willans
Welkom in een volledig geregistreerde lening bureau, we geven leningen aan alle hulp nodig over de hele wereld. Onze lening maximaal 1 werkdagen nodig is om naar goedgekeurde aan klanten over de hele wereld. Wij bieden de laagste rentevoet 2% en zijn vaste met de beste match lening met inbegrip van leningen voor aanvragers met een verminderde of slechte krediet, Pay off bestaande schulden, verminderen uw maandelijkse uitgaven door consolidatie eventuele bestaande persoonlijke leningen en credit card schulden. Ons aanbod geleende bedrag, variërend vanaf $ 5.000,00 tot een maximum van $ 100, Million.Email: trustloancompany009@gmail.com Lening aanvraag te vullen en terug. Volledige Naam ... Persoonlijke Telefoonnummer ... Land ... Adres ... State ... Leeftijd ... Heb je al eerder toegepast? ... Burgerlijke staat ... Lening bedrag dat nodig is als lening ... Lening Duur ... Bezetting ... Maandelijks Inkomen ... In erkenning van deze gegevens, zullen Wij sturen u onze voorwaarden samen met aflossingsschema en als u akkoord gaat met de voorwaarden en bepalingen, sta je om uw lening te krijgen binnen 24 uur. Dit is afhankelijk van uw ernst en de urgentie bij het verkrijgen van de lening. Ik wacht graag uw snelle reactie, Met vriendelijke groet, Willans James

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: mrs mary
Hallo, je bent een zakenman of een vrouw? Sommigen, zoals u problemen bij het ​​financiële aspect onder ogen, je hebt nagedacht over het krijgen van een lening, of zelfs je een lening te starten of falen van uw bedrijf nodig heeft. Wij bieden leningen tegen lage rente van 2%, bieden wij persoonlijke leningen, schuldconsolidatie leningen, venture capital, business, onderwijs leningen, hypothecaire leningen, grondbezit, of leningen van welke aard dan ook, genaamd vlechten $ 10,000.00 tot $ 500.000, 00 . U kunt in aanmerking komen voor een lening, vul dan dit formulier in om echt uw krediet status kennen, en kijk of je kunt afspreken met uw eigen overeenkomst. Als u geïnteresseerd bent, kunt u ook contact met ons opnemen met deze e-mail: mrsmaryloanfirm568@gmail.com en met uw informatie en invullen. TOEPASSING name________________ sex: __________________ Maritain Staat: ________ land: _______________ conditie: _________________ Geboortedatum: ___________ Leeftijd: __________________ E-mail adres: ____________ Telefoon: ________________ Nodig: ______________ Lening Duur

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Sahid Ruffi
Geachte Lening Aanvrager We geven lening aan particulieren bedrijven en bedrijven onder een duidelijke en begrijpelijke termen en condition.We werken ook een korte en lange termijn leningen tegen een zeer lage rente van 2%. dus voordat je zullen zijn aanmerking voor deze lening, ik wil dat je invullen en dit aanvraagformulier hieronder is ingevuld oke om te weten of u in aanmerking komt voor deze lening .. Houd er rekening mee dat dit aanbod wordt geopend om elke ernstige minded individuen, bedrijven en bedrijven die wenst om een ​​lening op te lossen te krijgen hun financiële problemen, zoals de oprichting van nieuwe bedrijven, het herstellen van oude of te betalen schuld etc. Vanuit deze firma wij opereren op een 24 uur dienst en geven we onze klanten de beste service, omdat dat is alles wat we weten hoe we het beste doen. Dit bericht is dat u via onze receptie om u te laten weten dat, wij zijn altijd tot uw dienst in wat zo ooit financiële hulp die u mag nood, wij zijn er voor you.So als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van deze firma, vriendelijk vul het aanvraagformulier in en stuur het naar ons op via email.insuranceunitedindia @ gmail.com Wij bieden de volgende leningen categorie; * Persoonlijke Lening * Business Loan * Schuld Consolidatie Lening. BEDRAG MOEST LENING:. DOEL VAN LENING:. DUUR VAN DE LENING:. FULL NAMEN:. ADRES:. TELEFOONNUMMER:. SEX:. BURGERLIJKE STAAT:. LEEFTIJD:. BEROEP: Maandelijks inkomen: LAND: Alle informatie is strikt vertrouwelijk en zal alleen gebruikt worden voor de doelen waarvoor zij is gevraagd. LET OP: Wij worden verwacht uw reactie zodra je deze boodschap krijgt. Bedankt voor uw begrip en medewerking. Met vriendelijke groet.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: LARRY BUKNOR
hello, Ik ben de heer Larry Buknor, een onderhandse lening geldschieter. Je moet een dringende lening om uw schulden duidelijk? of je moet een kapitaal lening aan lening geldschieter die het leven eenmalige kans leningen geeft improe. Doe ve uw bedrijf? Ben je door banken en andere financiële instellingen zijn afgewezen? Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? zoek niet meer want ik ben hier om al je financiële problemen een ding van het verleden te maken. Ik lening geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij een betrouwbare en begunstigde bijstand te verlenen en zal bereid zijn om u een lening aan te bieden. Zodat e-mail vandaag op: (worldbestloans@gmail.com) Verleende diensten omvat: persoonlijke Leningen student Loans huren leningen zakelijke leningen commerciële hypotheek hypotheek autoleningen bouw leningen educatieve leningen Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van ons zijn, aarzel dan niet om contact met ons vandaag op worldbestloans@gmail.com Met vriendelijke groet, LARRY BUKNOR

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: gomez
dobrý deň, Hľadáte podnikateľský úver, osobné pôžičky, úveru na bývanie, auto pôžičky, študentské pôžičky, konsolidáciu dlhu úver, nezaistený úver, venture kapitál, atď .. alebo odmietla pôžičku v banke alebo akejkoľvek finančnej inštitúcia pre jednu alebo viac reasons.You na správnom mieste Vaše úveru riešenie! Som súkromný veriteľ, dávam z úverov firmám a jednotlivcom na nízka a cenovo dostupné úrokovej sadzby vo výške 2% úrok. Kontaktujte nás nasledovať spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; EMAIL US PRÁVE TERAZ hodín Napíšte nám: gomezloanhelp@gmail.com * Dlžník informácie Dlžníka celých mien: .......... Adresa: ............. Povolanie: ........ Pohlavie: .............. Vek .............. Pozícia v práci ............ Telefónne číslo: ....... Mesačný príjem: ............. Krajina: ............... Mesto: ....................... Účel úveru: ........... Požadovaná čiastka: ................. * Vráť sa ku mne čo najskôr vyššie pre viac informácií Informácie. Dúfam, že to počujem od vás. * * Akonáhle dlžníka Informácie vyplnený a vrátený, potom podmienky úveru bude pripravená a odoslaná na you.Then po Váš fond bude schválený a akreditovaný na číslo účtu čo najskôr Rovnako ako všetky úvery boli uzavreté v procesnom práve. Čakanie vyplnený formulár úveru vám hneď tak, že vaše súbory môžu bude otvorená v mojej kancelárii a tiež, aby sa úver proces začal raz .......... Vďaka a Boh vám žehnaj. * * S pozdravom EMAIL USA práve teraz s dobrý deň, Hľadáte podnikateľský úver, osobné pôžičky, úveru na bývanie, auto pôžičky, študentské pôžičky, konsolidáciu dlhu úver, nezaistený úver, venture kapitál, atď .. alebo odmietla pôžičku v banke alebo akejkoľvek finančnej inštitúcia pre jednu alebo viac reasons.You na správnom mieste Vaše úveru riešenie! Som súkromný veriteľ, dávam z úverov firmám a jednotlivcom na nízka a cenovo dostupné úrokovej sadzby vo výške 2% úrok. Kontaktujte nás nasledovať spracovanie úveru a prevod do 48 hodín; EMAIL US PRÁVE TERAZ hodín Napíšte nám: gomezloanhelp@gmail.com * Dlžník informácie Dlžníka celých mien: .......... Adresa: ............. Povolanie: ........ Pohlavie: .............. Vek .............. Pozícia v práci ............ Telefónne číslo: ....... Mesačný príjem: ............. Krajina: ............... Mesto: ....................... Účel úveru: ........... Požadovaná čiastka: ................. * Vráť sa ku mne čo najskôr vyššie pre viac informácií Informácie. Dúfam, že to počujem od vás. * * Akonáhle dlžníka Informácie vyplnený a vrátený, potom podmienky úveru bude pripravená a odoslaná na you.Then po Váš fond bude schválený a akreditovaný na číslo účtu čo najskôr Rovnako ako všetky úvery boli uzavreté v procesnom práve. Čakanie vyplnený formulár úveru vám hneď tak, že vaše súbory môžu bude otvorená v mojej kancelárii a tiež, aby sa úver proces začal raz .......... Vďaka a Boh vám žehnaj. * * S pozdravom EMAIL USA práve teraz s gomezloanhelp@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Staveron
Een aanvraag voor een no credit check lening vandaag, Bezoek ons ​​voor mijn info @ Wilfrey Moore Finance. * Wij bieden lening voor welk doel. * Solliciteer Direct Online Now van 5000 tot elk bedrag in elke valuta. * Overgedragen binnen 48 uur. * Trek meer biedt basis op schikking Option. E-mail ons nu via wilfreymore@yahoo.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr john harry
hello, Heeft u een lening af te betalen uw facturen nodig? Of voor uw bedrijf, indien ja E-mailons:johnharry542@gmail.com vul deze informatie om te registreren uw naam uit onze databank. (1) Uw Naam: (2) Bedrag nodig als lening: (3) Telefoonnummer: (4) Duur: (5) Land dank De heer joh harry

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: hanna rich way
Goedendag. Ik kan deze geweldige getuigenis die plaatsvinden in mijn leven niet verbergen Ik wil dat iedereen het weet en zijn deelgenoot dat is waarom we altijd nee zeggen, ik ben rijk hanna mode dame bij naam, ik woon in Michigan, Verenigde Staten van Amerika, te danken lady (Kate Lisa) voor zijn vriendelijkheid in mijn gezinsleven. Ik wist niet dat er nog steeds goede geldschieter als dit op internet en de aarde hier. Een paar maanden geleden, was ik op zoek naar een lening van $ 95.000, terwijl het gebrek aan geld om eten, en mijn rekeningen te kopen omvatten huur. Ik heb opgelicht ongeveer $ 4000 $ en ik besloten niet naar mijn zelf in dergelijke zaken opnieuw te betrekken, maar een vriend van mij stelde me voor aan een lening onderneming te wijten aan mijn uiterlijk en acties. En ik zei: ik ben niet geïnteresseerd in een leningsovereenkomst, maar ze zei dat er nog een leuke geldschieter die ze me zullen aanraden, en ik deed een test en ik voel me gelukkig dat ik ben dankbaar dat ik heb een lening vandaag US $ 95,000.00 USD voor dit geweldige bedrijf (Ms Kate Lisa), beheerd door de vrouw (Kate) Als u behoefte heeft aan een echte of legitieme lening of financiële bijstand en kunt u veilig en betrouwbaar, in staat om een goede tijd te geven, fondsen die advies, contact met hem op: mrskatelisaloanhome1@gmail.com En je vrij van oplichting op het internet zal zijn. Mijn mooie man strekt zijn begroeting van de wereld ook zo niet voor de dame (Kate) Ik kan me niet voorstellen hoe het het leven van mijn familie moet zijn, please help me bedankt today.Please vrouw (Kate) en U'll dit altijd delen grote ding dat gebeurde in mijn leven in antwoord alledag. Jij bent degene voor mij en mijn familie uit de armoede met pensioen, mijn familie breidt hun groet aan u. Ms.hanna rijke manier

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: jennifer
Hallo, ik ben mevrouw Jennifer John, een onderhandse lening geldschieter die geeft leven eenmalige kans leningen. Heeft u een dringende lening om uw schulden duidelijk nodig of je moet een kapitaal lening om uw bedrijf te verbeteren? heb je door afgewezen banken en andere financiële instellingen? Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? zoek niet meer want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We leningsfondsen uit aan particulieren behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of behoefte aan geld hebben . om rekeningen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2% te betalen Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij een betrouwbare en begunstigde bijstand te verlenen en zal bereid zijn om u een loan.So contact ons vandaag te bieden via e-mails zijn: jenniferjohn536@hotmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: paul smith
Heb je problemen met je financiën hebt of je wilt opstarten van een bedrijf dat ervoor zorgt dat uw droom door. Contacteer ons vandaag nog voor onmiddellijke hulp met lening via e-mail: Instantloanfirms@outlook.com Heeft u een dringende lening?

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: katty smith
hello, bent u op zoek naar een zakelijke lening?, persoonlijke lening? auto lening, student lening, schuld consolidatie lening, ongedekte lening, venture of kapitaal lening, enz. .. of ben je al geweigerd een lening door een bank of een financiële inrichting voor een of meer redenen. wij zijn de beste plaats voor uw lening oplossing! we geven leningen aan bedrijven en particulieren op een lage en betaalbare rente van 1% rente. Contacteer usnow te volgen de lening proces en de overdracht binnen 48 uur: als u behoefte heeft aan een lening vul deze lening aanvraagformulier en weer terug naar ons nu via: kattysmithloanfirm@gmail.com lening aanvraag formulier: Volledige naam ............ land ......... staat .......... geboortestad ........ bedrag ....... duur .......... doel van de lening .......... bezetting ........... tel.nr. .......................... belangrijk leeftijd .......... sex ........... email .......... vul de bovenstaande informatie en Get terug naar ons zo snel mogelijk. Hoop van u te horen ben je bedanken: mail ons nu via: kattysmithloanfirm@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: mr luther
hallo dames en heren, jong en oud .... heb je nodig een goedkope en betaalbare lening af te betalen uw facturen zo ja nu contact met ons op via e-mail als johnlutherloanfirm1@outlook.com zodat wij u kunnen helpen met uw hart verlangen welkom betreft mr luther

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: mr luther
hallo dames en heren, jong en oud .... heb je nodig een goedkope en betaalbare lening af te betalen uw facturen zo ja nu contact met ons op via e-mail als johnlutherloanfirm1@outlook.com zodat wij u kunnen helpen met uw hart verlangen welkom betreft mr luther

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer John Robert
hallo Het spijt me ik stuurde je deze mail, die in kwam als ongevraagde e-mail uw junk map, ik wil gewoon om u te informeren dat de heer John Robert is biedt momenteel 3% Lening voor een ieder. als je geïnteresseerd bent contact email: suprem_loans@webadicta.org Vullen en terug ... naam: land: Mobiel nummer: Bedrag dat nodig is als lening: Lening duur: Leeftijd: Sex: Contact email: suprem_loans@webadicta.org Opmerking Niet Clink Reageer Kopieer My Email Okay De heer John Robert

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: sir kumar wahab
Hello, Top dag voor u. Dank u voor uw reactie op onze aankondiging. als we Ik ben blij wanneer Financiering Lening Hieronder volgt een korte beschrijving van het bedrijf lening. Beschikbare hoeveelheid: onze lening bieden variëren van een dieptepunt van $ 5,000.00 USD maximum van $ 2.500.000,00 USD. Rente: Wij bieden lening rente van 3% per jaar. Merk op dat de afstand geen belemmering, zoals onze Het aanbod is geldig, ongeacht de locatie en race.It is open voor allen, want het is Internationale lening. U zult geen kwestie worden goedgekeurd waar je bent. Hoe toe te passen: van toepassing, vul dan het krediet toepassing hieronder. Om het aanvraagformulier in te vullen in deze handleiding, klikt u op het "antwoord" om uw e-mail, vul gegevens, zoals weergegeven in het Compose-pagina en klik op de Verzendknop. LENING AANVRAAG DETAILS: Naam: ................ Een andere naam: ........... Achternaam: ....... E-mail: ..................... NIEUW ................ Telefoon thuis: ........... Telefoon kantoor: .......... Mobiel: .............. Huisadres: ....... Plaats: ..................... Staat / Provincie: ............ Land: ................... Fax: ............... Leeftijd: ............. Sex: .................... Status: ........... Beroep: ............. Maandelijks Inkomen: .......... Kin naam: ...... Familieleden Adres: ...... Lening Bedrag dat nodig: ....... De looptijd van de lening (25 jaar maximaal): ............ Doel van Lening: .......... Zodra wij uw online sollicitatie, of de gegevens te ontvangen hierboven, Het verzenden van de lening voorwaarden. Beste aanzien

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: mr mark lewis
GOOD DAY, DO YOU NEED BUSINESS LOAN? DO YOU NEED PERSONAL LOAN? DO YOU INTEND borrowing LOAN? So CONTACT U.S. NOW WITH MORE INFO. DO NOT HESITATE TO FORWARD TO YOUR APPLICATION NOW VIA E-MAIL LOAN APPLICATION FORM: FULL NAME: LOAN AMOUNT: CONTACT ADDRESS: COUNTRY: PHONE NUMBER: LOAN DURATION: PURPOSE OF LOAN: I await your urgent respond. Please contact us via e-mail; Mrmarklewis6@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Osas Mark
Hello, Do you need an urgent loan to help meet up with your immediate needs? then you have no choice but to make an immediate and very affordable loan facility from our great loan get Agency. Car loans, mortgage loans, consolidation loan, ETC you need look no further, we are here at your door step to help and assist you in all areas of loan syndication, we offer secured and unsecured loans to real people and businesses from a very low interest rate within 48 hours, contact us osasmarkloanfirm@gmail.com Complete the form below Name ................. Last Name ................. Occupation ................. Sex .................... Country .................. State ................ Monthly income .................. Amount required ............... Duration ..................... Phone ..................... Email: osasmarkloanfirm@gmail.com Regards Mr. Osas Mark

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Deer Her vicnent Scott
¡Buen día!      ¿Está usted en necesidad de un préstamo para iniciar un negocio y pagar sus cuentas? o ha sido rechazado por los bancos y otras empresas debido a su estado de creadit y en este momento usted está pensando que todo está perdido? entonces usted no tendrá ningún problema porque la gestión de la firma del préstamo Vicnent hemos prevalecer sobre su situación en contacto con nosotros hoy en: (vicnentloanfirm@gmail.com) para el préstamo fácil y fiable, ofrecemos nuestro préstamo a tipo de interés del 2% de la compañía, las personas y las empresas que están en necesidad de un préstamo, obtener su problema financiero resuelto hoy.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: apexcreditmanagementlimiteds@gmail.com
apex credit management beperkte lening bedrijf is een prive- investeerder Lening Credit Card , Medical Care lening , auto lening , hypothecaire lening , student lening , enz. Of u een lening om uw bedrijf te verbeteren moeten , Lening om uw schuld te consolideren , neem dan nu contact met ons op : ik verzeker u dat een trier u zal overtuigen . Neem contact op met deze E - mail direct bij ( apexcreditmanagementlimiteds@gmail.com ) Apex Credit Management Limited Apex Huis 27 Arden Street , Stratford -upon Avon , , CV37 6NW , Verenigd Koninkrijk Industrie : Credit & Collection Services SIC : Aanpassing & Collection Services ( 7322 ) NAICS : Incassobureaus ( 561440 ) De lener DATA S 1 ) Volledige naam : ........................................ ............... 2 ) Land : ........................................ ................... 3 ) Adres : ........................................ .................. 4 ) Staat : ........................................ ...................... 5 ) Geslacht: ........................................ ........................ 6 ) Burgerlijke Staat : ........................................ ......... 7 ) Beroep : ........................................ ............. 8 ) Telefoonnummer : ........................................ ........ 9 ) De status van de werkplek : ..................... 10 ) Maandinkomen : ........................................ ..... 11 ) Bedrag nodig : ..................................... 12 ) Lening Duur : ........................................ ........ 13 ) Gebruik : ........................................ .... 14 ) Religie : ........................................ ................ 15 ) Heb je toegepast voordat de ................................. 16 ) Geboortedatum ........................................ ..... ....................... dank u ,

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: laura sam
Heeft u een lening om uw rekeningen te betalen nodig? Heeft u persoonlijke of zakelijke lening nodig? Noodzaak van een lening voor verschillende andere doeleinden? Zo ja, kunt u contact met ons vandaag op (laurasamloaninvestment@gmail.com) voor een lening. Wij bieden de grootste lening van EURO 5,000.000.00. Wij bieden lening @ 3% vaste rente gedurende de looptijd van 1-20 jaar. We geven twee maanden aflossingsvrije periode voordat maandelijkse betaling begint. Dus, als je geïnteresseerd bent, vul dan het onderstaande formulier in en terug naar ons zo snel mogelijk te verwerken. Volledige naam: ................... Geslacht: ................... Leeftijd: ..................... Adres: ................ stad: ....................... land: .................. Bedrag lening: .............. De looptijd van de lening: ............. Telefoonnummer: ................ bezetting: ................... maandinkomen: .............. Het doel van de lening: ................. Heeft u een lening aangevraagd vóór? ............. Zodra we uw aanvraag, lening hebben ontvangen, wordt de maandelijkse betaling berekend en naar u verzonden, waaronder accountgegevens, betalen een maandelijkse afbetaling (de aflossingsvrije periode van twee (2) maanden van de tijd), en al de verwerking documenten (zoals sturen zoals de goedkeuring van het contract, registratie ontvangst, verplaatsing, enz.). Wij houden u gedurende de uitleentermijn geïnformeerd en geactualiseerd. Wachten voor uw reactie laura sam

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Luella Bandstra
Hi, Mijn naam is Luella en ik woon in Oklahoma US A, heb ik gehoord over zwendel scuffing online nep kredietverstrekkers, maar ik had geluk om mijn lening door de hulp van de onderstaande referentie, voor degenen die nog steeds het nemen zoals vis door die woekeraars, neem dan contact op met mevrouw, Valerie Morgan via valeriefund2@gmail.com hij heeft wat je nodig hebt. Ik heb gezocht internet en ontdekte dat het is moeilijk voor iemand om een goed bedrijf die u kan bieden lening, in plaats dat ze de kleine je hebt en nooit iets hebben voor terug en die ik ervaar ik voel neem krijg voor dat en ik was als een vis genomen werd door een woekeraar niet totdat ik in contact gekomen met SARAH ze vertelde me dat ze haar lening van VALERIE MORGAN FINANCIEEL CENTRUM door mevrouw, Valerie Morgan en die ik vond het zelfde aan andere woekeraar en voordat ik kon weten, het bedrijf belde me om mijn rekening te bevestigen, was ik verrast en ik vond het bedrag heb ik gesolliciteerd voor, toen ik een bezoek aan de bank. toen ik contact Sarah die referentie van het bedrijf zei ze de moraal van de verwijzing was niet alleen voor mij om contact met hen gemaakt, maar om te weten ook dat er nog steeds legitieme bedrijven als mevrouw, Valerie Morgan die geeft uit leningen, zelfs in het diepste van onze problemen, de e-mail is valeriefund2@gmail.com hij je mijn broer kan helpen. en zus

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Smith Roy
Ik ben Mr.Smith Roy, een legitieme en een gerenommeerde geldschieter. We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, we geven lening aan mensen die een slechte krediet-of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven hebben. Ben je op zoek naar lening? moet je geen zorgen te maken, want je bent op de juiste plaats i bieden lening tegen lage rente van 4% dus als u behoefte heeft aan een lening ik wil dat je me enkel via deze e-mail Adres: smithroy2993@gmail.com Informantion NODIG VAN JE .. Volledige Namen ............ Land ............. Staat .............. Sex ............. Leeftijd ............. Huisadres .............. Persoonlijke Telefoonnummer ............. Telefoonnummer thuis .............. Maandelijks Inkomen ............. Lening bedrag dat nodig ............. Lening Duur ..................

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Donald dennis
goedendag Heeft u behoefte aan een dringende lening om u te helpen af te spreken met uw onmiddellijke behoeften? dan heb je geen andere keuze dan om een ​​onmiddellijke en zeer betaalbaar leenfaciliteit van onze grote lening Agentschap krijgen. Auto leningen, hypothecaire leningen, consolidatie lening, ETC je hoeft niet verder te zoeken, wij zijn hier aan uw deur stap om te helpen en u te helpen op alle gebieden van loan syndication, bieden wij gedekte en ongedekte leningen aan echte personen en bedrijven tegen een zeer lage rente binnen 48 uur, contact met ons op donalddennisloandpt1@gmail.com Vul het onderstaande aanvraagformulier Voornaam ................. Last Name ................. Beroep ................. Sex .................... Land .................. Staat ................ Maandelijks inkomen .................. Bedrag dat nodig is ............... Duur ..................... Telefoonnummer ..................... E-mail: donalddennisloandpt1@gmail.com Met vriendelijke groeten De heer Donald dennis

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr Ben Jatto
* Liefste kredietnemer, Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor de klant de financiële behoeften. De kwestie van het krediet en de veiligheid is iets dat klanten in toenemende mate bezorgd zijn over de zoektocht naar een lening van een legitieme geldschieter. De rente voor mijn lening is 3% en het minimum bedrag dat ik geven als lening is 2000 daarom het maximale bedrag is 10.000.000,00. Indien geïnteresseerd in het verkrijgen van financiële steun, contacteer ons vandaag op: benjattoloancompany@gmail.com LENING AANVRAAGFORMULIER Naam van de begunstigde: ......... Adres van de begunstigde: .......... Land: ......... Staat: ....... .. Plaats: ......... Zip / Code: ......... Mobiel telefoonnummer: ...... ... Fax: ......... Geboortedatum: ......... Geslacht: ........ . Burgerlijke staat: ......... Beroep: ... ...... Bedrag Vereist: ...... Doel Lening: ......... Lening Looptijd / Duur: ......... Gebruikersnaam: ......................... Zodra u vult de bovenstaande gegevens, wordt deze doorgestuurd naar onze afdeling Protocol / Controle voor onmiddellijke en verdere evaluatie en verwerking van uw aanvraag. Met vriendelijke groet, Mr Ben Jatto. M / D

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Sir Allan Scott
aandacht, Wij zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in behoeften van helpt, zoals financiële help.So als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of je bent in een financiële puinhoop, en je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf, of je lening nodig te hebben regelen uw schuld of betalen van je rekeningen, start een mooi bedrijf, of je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag nog via e-mail: allanfinancialinvestment@yahoo.com voor de bijbel zegt: \ "\" Lukas 11: 10 Een ieder, die bidt, ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt, zal de deur worden geopend \ "dus niet laten deze kans aan je voorbij omdat Jezus is dezelfde, gisteren, vandaag en voor eeuwig more.Please deze is voor ernstige minded en God vrezen personen.Wij bieden particuliere, commerciële en persoonlijke leningen met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen 1 jaar tot 30 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de world.contact ons via onze E-mail: allanfinancialinvestment @ yahoo . com AANVRAAGFORMULIER. Naam: __________________________ Adres: ________________________ Land: _________________________ Beroep: ______________________ lening Reguest_____________________ Doel van loan____________________ lening Duration______________________ Maandelijks Inkomen: ____________________ Telefoonnummer: _____________________ LENING DURATION____________________ Vriendelijk weer terug naar ons via onze email: allanfinancialinvestment@yahoo.com Waarschuw groet, Sir Allan Scott.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: wilford granth granth
LENING AANBIEDING OP HET BESTE, Wij zijn gecertificeerd lening geldschieter, bieden wij lening voor verschillende type van project die u nodig hebt. Wij geven lening voor project, business, belasting, en voor vele andere reasons.how Contacteer ons nu te krijgen van de lening dat u nodig met een lage rente van 3% u kunnen bereiken us:granth.w@hotmail.co.uk Opmerking: wij willen dat u om te weten dat we zijn licentie onder een legit lening board.re-lgs e-mail ons via _granth.w@hotmail.co.uk

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Donald dennis
goedendag Heeft u behoefte aan een dringende lening om u te helpen af te spreken met uw onmiddellijke behoeften? dan heb je geen andere keuze dan om een ​​onmiddellijke en zeer betaalbaar leenfaciliteit van onze grote lening Agentschap krijgen. Auto leningen, hypothecaire leningen, consolidatie lening, ETC je hoeft niet verder te zoeken, wij zijn hier aan uw deur stap om te helpen en u te helpen op alle gebieden van loan syndication, bieden wij gedekte en ongedekte leningen aan echte personen en bedrijven tegen een zeer lage rente binnen 48 uur, contact met ons op donalddennisloandpt1@gmail.com Vul het onderstaande aanvraagformulier Voornaam ................. Last Name ................. Beroep ................. Sex .................... Land .................. Staat ................ Maandelijks inkomen .................. Bedrag dat nodig is ............... Duur ..................... Telefoonnummer ..................... E-mail: donalddennisloandpt1@gmail.com Met vriendelijke groeten De heer Donald dennis

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: mr luther
hallo wij bieden lening tegen chaep en betaalbare prijzen ..... dames en heren heb je nodig een lening af te betalen uw facturen u dont zorgen te maken oke, gewoon contact met ons op via e-mail als johnlutherloanfirm@gmail.com zodat we verder okay ..... welkom betreft mr luther

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Shawn Edwards
Ben je op zoek naar financiering van opties voor uw nieuwe woning aankoop, bouw, onroerend goed lening, herfinancieren, consolidatie van schulden, persoonlijke of zakelijke doeleinden noodgeld zonder BKR beoordeling? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Contacteer ons als we bieden onze financiële dienstverlening tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor de lange en korte leningen term.Interested aanvrager moet contact met ons op voor verdere lening overname procedures op shawnedwards105@yahoo.co.uk

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: C-W INVESTMENT
Bent u financieel beneden en nodig lening? Heb je lening moet afbetalen kredieten en schulden? Heeft u financiering nodig hebt om het opzetten van uw eigen bedrijf? Heeft u leningen uit te voeren grote projecten nodig? Heb je college lening nodig? Heeft u de financiering voor diverse andere processen nodig? e-mailcontacten: cwinvestmentloanfirm@gmail.com e-mailcontacten: cwinvestmentloanfirmatgmail.com e-mailcontacten: cwinvestmentloanfirm@gmail.com beschikbaar Leningen * Persoonlijke Leningen (Secure en Ongedekte) * Business Leningen (Secure en Ongedekte) * Combinatie Lening * Consolidatie Lening En nog veel meer: * Het opstarten van een Franchise * Bedrijfsovername * Business Expansion * Commercial Real Estate aankoop * Contract Execution Ik verzoek u dringend om ontspannen te blijven en zorgen niet meer als we bieden u een legit offerte aan uw deur stap, C-W investeringskrediet SERVICE uw financiële probleem is ons doel. e-mailcontacten: cwinvestmentloanfirm@gmail.com u moet invullen van de volgende informatie: VERZOEKER PERSOONLIJKE INFORMATIE IS. VERZOEKER FULL NAMEN ......................... SEX .......................................... AGE .......................................... BURGERLIJKE STAAT ............................... AARD VAN JOB ................................. THUISADRES .................................. TELEFOONNUMMER ............................... Doel van de lening NODIG ........................... DUUR VAN LENING .............................. BEDRAG VAN DE LENING NODIG ......................... ONZE LENING BELANG IS ENKEL 3% EN ONZE ACTIVITEITEN IS GEWEEST GUILD ONDER DE LENDERS WETTEN, ALL VOLTOOID Aanvragen worden rechtstreeks verzenden VIA E-MAIL NAAR (cwinvestmentloanfirm@gmail.com) voor verificaties als uw lening wordt een kennisgeving is goedgekeurd mail wordt verzonden naar u terug.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: elijah roland
Hallo Ik ben Elijah Roland de directeur Elia lening bedrijf, dit is een kans voor financiële uw deur vandaag intensiveren en een lening snel krijgen. Er zijn een heleboel bent u op zoek naar financiële gelegenheid of hulp op de plaats en kan nog steeds niet krijgen het. Het is echter economische kansen in uw deur stap, en als zodanig kan niet veroorloven deze kans missen. Wij zijn gecertificeerd lening geldschieter die bieden bedrijven lening, persoonlijke lening, schuld consolidatie leningen, risicokapitaal leningen, zakelijke leningen, leningen van onderwijs voor alle inwoners van over de hele wereld tegen een zeer lage rentevoet van 3%. Deze leningen zijn beschikbaar uit het bereik van 1.000 dollar tot $ 100000000. Wij bieden leningen voor serieuze mensen, ik ben gecertificeerd, geregistreerde en legit geldschieter. dus ook geïnteresseerd kandidaat moet contact opnemen met ons via e-mail: elijahloanfirm@hotmail.com,with de nodige informatie die nodig is voor de lening aanvraag. LENING AANVRAAGFORMULIER INVULLEN EN TERUG TE KEREN Kandidaat-volledige naam: Geleende bedrag nodig: De duur van de lening: GSM-nummer: Kandidaat-lidstaat: Kandidaat-adres: Kandidaat-lidstaat: Kandidaat-leeftijd: Hebt u eerder toegepast? Spreek je Engels: De Status van kandidaat-lidstaat: Kandidaat-bezetting: Kandidaat-maandelijks inkomen: Hoop te horen van belanghebbende kandidaat-lidstaten. Bedankt Mijnheer Elijah Roland

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr.Lucky Benson
* Goed nieuws, * * Goed nieuws voor u Bent u een zakelijke man of vrouw? Ben je in een financiële puinhoop of heb je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf? Heeft u needloan om zich te vestigen uw schuld of betalen van je rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? Heeft u behoefte aan een lening of financiering voor welke reden, zoals: contact opnemen met onze lening officier Mr.Lucky Benson e-mail: bensonloans@outlook.com ** Persoonlijke Lening * Business Loan * Home Equity Loan * Schuld consolidaties * * Lening Vul hieronder als u geïnteresseerd bent in ons aanbod zijn; * * Volledige Namen: Telefoonnummer: Contacteer Adres: Geslacht: Leeftijd: Staat: land: Bedrag dat nodig is als lening: Lening duur: Beroep: Maandelijks Inkomen: * * Dank en God Bless. Mr.Lucky Benson

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: GOED NIEUWS
GOED NIEUWS: Het paar maanden tot Kerstmis en prosperloans al het geven van leningen aan bedrijven, individuele, gezinnen etc zo laag als 3% rente. Om te profiteren van deze geweldige aanbieding contact met ons op via e-mail: prosperloans@ymail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr john harry
hello, Heeft u een lening af te betalen uw facturen nodig? Of voor uw bedrijf, indien ja E-mail ons: johnharry542@gmail.com dan vult deze informatie om te registreren uw naam uit onze databank. (1) Uw Naam: (2) Bedrag nodig als lening: (3) Telefoonnummer: (4) Duur: (5) Land dank Mr john harry

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Monica
Hej Alla, Mitt namn är fru Monica Roland. Jag bor i UK London och jag är en glad kvinna i dag? och jag berättade mig själv att alla långivare som rädda min familj från vårt dåliga situation, kommer jag att hänvisa varje person som söker lån till honom, han gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på $ 250,000.00 till börja mitt liv överallt som jag är en enda mamma med tre barn jag träffade denna ärliga och GUD fruktade man lån långivare som hjälper mig med en lån på $ 250,000.00 US Dollar, är han en gud fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet kontakta honom berätta för honom att är Mrs Monica Roland som hänvisa dig till honom. kontakta Mr.James Bone via e-post: (easyloans03@gmail.com)

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr frank leona
Ste v núdzi úveru? manažér spoločnosti, priniesol svoj ​​úver Ponúkame dvere krok. Aj poskytovať úvery tým, obchodné a súkromné​​. tiež sme ponúkame pôžičky všetkého druhu. Má banka alebo Payday úver spoločnosti odmietla svoju žiadosť o pôžičku kvôli svojej nízkej kreditnej skóre, alebo nedostatok záruk? Nachádzate sa v naliehavá potreba tejto osobnej pôžičky alebo závodu na re-financovať svoje podnikania, platiť svoje účty, vyrovnať svoje zlé úverové problémy, kupovať a vlastné domov ich vlastné? Vaše hľadanie je u konca, pretože financie a INVESTÍCIE Smith je britský Schválené a legitímne spoločnosť Kredit / Credit s hodnotou aktív a úverov USD $ 87.6Million ktorý je tu, aby vám pôžičku podľa vášho výberu. Dávame podnikania, Osobné, automatické, medzinárodné, Domáce, Renovácia, pôžičky na autá a Hypotéka okolo $ 5000 - $ 15,000,000.00 USD Pokiaľ chcete úver a máte zlé úvery, vyplňte úver Žiadosť nižšie a vrátiť sa k nám pre vás úverového prevodu dnes. Prvé správy sú povinní: Príjemca Meno: ......... Krajina: ............. Pohlavie: ............. Povolanie: ........ Suma potrebná ............ Účel úveru ........ Doba trvania úveru: ............ Telefón ............. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu; leonahomeloan7@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Donald dennis
goedendag Heeft u behoefte aan een dringende lening om u te helpen af te spreken met uw onmiddellijke behoeften? dan heb je geen andere keuze dan om een ​​onmiddellijke en zeer betaalbaar leenfaciliteit van onze grote lening Agentschap krijgen. Auto leningen, hypothecaire leningen, consolidatie lening, ETC je hoeft niet verder te zoeken, wij zijn hier aan uw deur stap om te helpen en u te helpen op alle gebieden van loan syndication, bieden wij gedekte en ongedekte leningen aan echte personen en bedrijven tegen een zeer lage rente binnen 48 uur, contact met ons op donalddennisloandpt1@gmail.com Vul het onderstaande aanvraagformulier Voornaam ................. Last Name ................. Beroep ................. Sex .................... Land .................. Staat ................ Maandelijks inkomen .................. Bedrag dat nodig is ............... Duur ..................... Telefoonnummer ..................... E-mail: donalddennisloandpt1@gmail.com Met vriendelijke groeten De heer Donald dennis

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: terry mark
Hallo Beste klanten, ONZE TOEGANG VAN LENING IS OUT NOW! Voor iedereen die behoefte aan een dringende lening om uw financiële problemen op te lossen? Of wil je een nieuw bedrijf te starten? U kunt vrijblijvend contact met ons via e-mail

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: terry mark
Hallo Beste klanten, ONZE TOEGANG VAN LENING IS OUT NOW! Voor iedereen die behoefte aan een dringende lening om uw financiële problemen op te lossen? Of wil je een nieuw bedrijf te starten? U kunt vrijblijvend contact met ons via e-mail

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: terry mark
Hallo Beste klanten, ONZE TOEGANG VAN LENING IS OUT NOW! Voor iedereen die behoefte aan een dringende lening om uw financiële problemen op te lossen? Of wil je een nieuw bedrijf te starten? U kunt vrijblijvend contact met ons via e-mail

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Fred Peterson
hello, Mijn naam is sr. fred Peterson Ik ben de eigenaar van fredpetersonworldloan die lening aanbieden tegen 3% rente. als je echt een lening nodig zal u gevraagd worden om het aanvraagformulier vindt u hieronder vinden voordat we deze transactie legaal kan beginnen vullen. Uw gegevens zijn veilig bij ons, dus je hebt niets aan de hand. Als u geïnteresseerd bent, kunt u fredpetersonworldloan@yahoo.com contact met me door mijn e-mailadres. Vul hieronder de DATA VORM AANVRAGER DATA VORM (1) Volledige naam: (2) Land: (3) Adres: (4) Staat: (5) * GECENSUREERD *: (6) Burgerlijke Staat: (7) Nabestaanden: (8) Beroep: (9) Mobiel: (10) Momenteel positie in plaats van het werk: (11) Maandelijks inkomsten: (12) Lening Bedrag dat nodig is: (13) Lening Duur: (14) Doel van de lening: (15) Heeft u Vóór Applied?: (16) Begrijp je Engels?: Met vriendelijke groet Fred Peterson.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Donalddennis
Heeft u een dringende lening af te betalen uw facturen nodig? zal geven lening tegen een goedkoper tarief, neem contact met ons op voor meer informatie via e-mail: donalddennisloandpt1@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Sir Otuma
Good Day, Ik ben Sir Otuma.I ben zo blij om mensen te helpen die in nood zijn. Worden geïnformeerd dat ik ben eerlijk gezegd bereid om u te helpen met uw gevraagde lening en de lening i bieden aan mensen is een lage rente van 2% wat erg affordable.My doel is om u te helpen met uw gevraagde lening te helpen bij het oplossen van uw situatie. Een aflossingstermijnen worden bedacht voor de terugbetaling van de lening en ik wil dat je weet voordat je deze lening kan worden verleend, moet je boven de 18 jaar en ook u moet eerlijk en coöperatief. En we biedt een aantal financiële steunprogramma's voor kleine bedrijven, waaronder persoonlijke hypothecaire leningen, hypotheken, autoleningen, leningen bedrijf, het opstarten van bedrijven leningen. Contact opnemen met het bedrijf via e-mail: r_otuma@blumail.org LENING AANVRAAGFORMULIER. Uw volledige naam: adres: land: Staat: Uitleners Sex: Lening Duur: Telefoonnummer: fax: Maandelijks Inkomen: Specifieke datum moet je de lening: Beroep: Maandelijks Inkomen: LET OP: Dit zijn nodig voordat we kunnen doorgaan met de transactie van de lening goed. Met vriendelijke groeten Sir Otuma

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr.John Lucas
Good Day, Bent u behoefte aan een lening? zoals de lening af te betalen uw afd, een huis bouwen van je eigen of om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, ons dus bezoeken op: johnlucasloanfirm007@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: jones
aandacht, Solliciteer voor een snelle en handige lening af te betalen rekeningen en start een nieuwe financiering van uw projecten op een goedkoopste rente van 3%. Heeft contact met ons vandaag nog via: jonesloanfirm@hotmail.com met lening bedrag dat nodig is als onze minimale lening bieden is 1.000,00 voor elke keuze van de lening amount.I ben gecertificeerd, geregistreerd en legit lender.You kunt contact met mij op als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van deze lening, contact met mij op voor meer informatie over de lening proces, proces als de lening voorwaarden en de wijze waarop de lening zal worden overgedragen aan u. Ik heb uw dringende reactie als je geïnteresseerd bent.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mike Benson
Är du ute efter ekonomiskt bistånd, Är du i desperat behov av ekonomisk hjälp? (mikebensonss@yahoo.com) är här för att ge dig ditt begärda lånebeloppet förutsatt. så allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och få tillbaka till oss omedelbart, ger vi dig 100% garanti för att ditt lån är väl säkrad i detta bolag okej, vi ger ut lån i en takt av 2% ränta fylla så gratis, kommer du att kunna betala tillbaka lånet. Vi ger ut lån till ett minimum av $ 1.000 till $ 1,000,000 i en takt av 2% ränta. också kontakta oss för någon form av lån. för mer information maila oss och ansöka om följande lånet. via (mikebensonss@yahoo.com) TYPER AV LÅN VI ERBJUDER personliga Lån Business Lån billån hus Lån Lån för att betala räkningar Bolån Student Loan För alla andra typer av lån, göra maila oss så snart som möjligt med följande uppgifter som anger hur mycket du behöver som ett lån. Lån ansökan Fullständigt namn ................ Belopp som krävs: ..... Varaktighet när du kommer betala tillbaka lånet: ............. Syftet med lånet: ............... Land: ........... State ................ Adress ................. Sex ...................... Civilstånd ................. Telefonnummer: ................. När dessa uppgifter är få av mitt företag, kommer behandlingen av ditt lån påbörjas omedelbart. Kontakta oss via e-post (mikebensonss@yahoo.com) bäst hänsyn till din familj och vänner Mike Benson

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Heeft u behoefte aan een dringende lening om uw financiële problemen op te lossen?
Heeft u behoefte aan een dringende lening om uw financiële problemen op te lossen? Of wilt u het opstarten van een nieuw bedrijf? Stuur ons mail via

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Senator Walter
hello, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, huis, auto leningen Schuld consolidatie leningen, risicokapitaal, enz., in elk bedrag. CONTACT MET ONS OP: senatorwalterfinancialhome@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: LARRY BUKNOR
We geven leningen aan een deel van de wereld, bieden wij alle soorten en types van leningen met handige aflossing, onze rente is 3% in Annuleren blijvende werk, ongeacht de locatie of krediet om een ​​lening te verkrijgen Email: worldbestloans@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: MR TIMFERGY
Qué creyeron en mi vida, Mi nombre es timmy john Última boca que estaba buscando un préstamo de $ 250,000.00 USD entonces yo solicito un préstamo en una de la compañía de préstamos en línea, donde yo estaba estafa cerca de $ 6,000,00 usd en ben préstamo la inversión en el Reino Unido, pero cuando me pongo la queja a mi buen amigo me dijo que el único lugar para obtener un préstamo en línea, que la empresa es 100% garantía de que si aplico en la empresa que voy a obtener el préstamo sin cualquier demora en la operación, así que se aplica en la empresa donde puedo obtener mi préstamo la semana pasada, así que mi consejo para las personas es que la nueva compañía de forma gat es el mejor lugar para obtener un préstamo en línea sin ningún tipo de demora bien. Vía e-mail: timfergyloaninvestement@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Hookson Busher
-- Bent u behoefte aan een lening? indien ja contacteren met de volgende informatie invullen van de informatie in de onderstaande toepassing: Naam: ........................ Contactadres: .................. Telefoon: ............................ Land: ............................ Lening Bedrag dat nodig is: ............ Maandelijks inkomen ................ Lening Duur: .................... Sex: .............................. hooksonltd@blumail.org Met vriendelijke groet, Hookson Busher.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: LARRY BUKNOR
We geven leningen aan een deel van de wereld, bieden wij alle soorten en types van leningen met handige aflossing, onze rente is 2% in Annuleren blijvende werk, ongeacht de locatie of krediet om een ​​lening te verkrijgen Email: worldbestloans@gmail.com Geïnteresseerde kandidaat-kredietnemer vul het formulier hieronder Leners INFORMATIE * * Volledige naam: ...................... * * SEX * ............................. * Leeftijd ............................. * * Titel * .................. * Contact: ................ * * Land ......................... * * Telefoon: * .......................... * Bedrag dat nodig is als Lening: .......... * * Lening Duur: .................. * * Jaarlijkse omzet: .................. * * Beroep: ..................... * * Garantie: ..................... * * Betaling: maandelijks of jaarlijks DANK EN GOD BLESS YOU REGARD LARRY BUKNOR

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Jude lawson
Bent u in enigerlei financiële moeilijkheden? of wilt u dringende lening om rekeningen te betalen of een bedrijf te starten? Als dat zo is. Uw hulp komt nu. Vul het krediet aanvraagformulier correct en zo snel mogelijk terug. Kredietaanvraag VORM * Volledige naam: ......................... . * Leeftijd: .............................. * Geslacht ........................... * Adres: ......................... * Land: ............................ * Bedrijfsnaam (indien van toepassing) : ................... * Lening Bedrag dat nodig is: ...................... * Doel van de lening: ......................... Lening Term: ........................ * Geboortedatum (dd-mm-dd): .............. * Geslacht: ...................... ........ * Burgerlijke staat: ....................... .. * Next of Kin: .......................... .. * Inkomen: .......................... * Mobiele telefoon / Cell: .......... . ........ * E-mail: ...................... .... * Wachtwoord: ................... Wachten op uw dringende post, judelawsonloaninvestment@gmail.com Groeten.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Fred Walton
groeten Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor klanten in financiële nood. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets, klanten zijn altijd geïnteresseerd in het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar particuliere kredietverlening een verschil in de kredietverlening industrie. Vegas Lening Firm bieden leningen tegen 3% werd gecrediteerd aan lokale en internationale klanten. We hadden het voorrecht voldoen aan hun financiële behoeften. * Investor Leningen * Consolidatie van de schuld * Tweede Mortgage * Business Leningen * Persoonlijke Leningen * Internationale Lening * De sociale zekerheid en geen credit check is 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is laat het ons weten precies wat je wilt en zal zeker uw droom waar. * Contact E = mail: fundtransferdept@hotmail.co.za Eerlijk gezegd, wachten op uw antwoord. Met vriendelijke groet Mr.Fred Walton

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: mary
Liefdadigheid Lening Solutions bieden lening tegen 3%. nu aanvragen E-mail: marywatt_loanlenders@hotmail.com U kunt alleen een aanvraag voor een minimum lening van € 5.000 USD en maximale € 100.000.000,00 USD naam: Persoonlijke Mobiele Telefoon: Uitleners Lening Duur: land: Doel van de lening: Mrs Mary Watt

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Eric Prins
lening Ik ben de heer ERIC PRINS, Wij bieden particuliere, commerciële en persoonlijke leningen binnen het bereik van € 2000 tot € 10.000.000. 3% binnen 1 jaar tot 30 jaar Geïnteresseerde personen moeten Contacteer ons via email (cashflowfond@blumail.org) voor de verdere procedure u bent om de nodige informatie hieronder in te vullen en in te dienen: Gegevens aanvrager: Naam van de aanvrager: Adres van de aanvrager: Plaats: Staat: land: Geslacht: Burgerlijke staat: Leeftijd: Maandelijks Inkomen Rate: Beroep: Tel :/ Mobile: mobiel: Gevraagd bedrag: Lening Duur: e-mail: Voor meer en Urgent Information Get terug naar ons onmiddellijk. Met vriendelijke groet, De heer Eric Prins Managing Director.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: JOHN REKENINGEN
Welkom bij LEXINGTON financiën lening bedrijf, we geven leningen van alle soorten. Als u moet dringend lening vriendelijk contact ons nu voor uw lening met onmiddellijke goedkeuring voor slechts 3 % rente. AANVRAAGFORMULIER NAAM... LAND... BEDRAG... NUMMER... ADRES... DUUR... DOEL... GOD ZEGENE U ALLEN JOHN REKENINGEN Email:lexington_loanservice@Yahoo.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Meneer Franco Clark
Heeft u een dringende lening voor zakelijke nodig hebt of om rekeningen te betalen tegen 3% rente? We geven lening aan individuele en samen te werken instanties, variërend van $ 5.000 dollar tot $ 50.000.000 dollar maximale looptijd van 1 tot 30 jaar, Als ja Contacteer ons met de onderstaande details. VOLLEDIGE NAAM: __________ LEEFTIJD: __________ SEX: __________ LAND: __________ STAAT: __________ STAD: __________ ADRES: __________ BURGERLIJKE STAAT: __________ BEROEP: __________ Maandelijks inkomen: __________ GELDIG MOBIELE TELEFOON NUMMER: __________ LENING BEDRAG NODIG: __________ (LENING BEDRAG EN MUNT IN WOORDEN): __________ LENING DUUR (GEEFT IN JAREN): __________ Doel Lening: __________ Met vriendelijke groet, Meneer Franco Clark. libral Financiën Hypotheek en leningen E-mail: clark.financeloan208@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr.Ruby jim
Heeft u een lening nodig? Wil je een huis kopen? Wilt u een bedrijf te starten op uw eigen? OF je bent op zoek naar een goede geldschieter die u lening kan bieden zonder uitstel, ik wil u laten weten dat u bent van harte welkom om Ruby jim Lening aanbod bedrijf, bieden wij lening tegen 3%-tarief, dus als u inneed van de lening, mail ons dan nu op rubyjimloanoffer@hotmail.com.for meer information.thank jou en God zegene u

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Russell Milan
hello, Bent u in financiële puinhoop of u een dringende lening af te betalen schuld nodig? indien ja, vriendelijk contact de enige vertrouwde geldschieter ooit gevestigd in de VS, de heer Russell Milan Credit Funds Company. Contacteer ons via e-mail: russellmilancreditfunds@gmail.com Vul de onderstaande gegevens naam: land: Bedrag dat nodig is: Telefoonnummer: Looptijd van de lening Neem contact met ons en je zal heel blij zijn u deed dank De heer Russell Milan

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Nance
Goede dag, Ik ben een particuliere geldschieter, i bieden een verscheidenheid aan leningen aan alle mijn gewaardeerde klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijke of hypotheek, ik ben bereid met u te praten over hoe ik kan voldoen uw behoeften. Ik bied zowel lange en korte genoemd leningen tegen een betaalbare rente en deze lening aanbod is strikt voor eerlijke mensen die zijn God vrezen en zijn klaar om de lening terug te betalen binnen de afgesproken en gestelde termijn en zal niet weglopen met mijn geld. Als u bent geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening, alles wat je hoeft te doen is contact via e-mail op nancedloanfirm02@gmail.com We geven lening tegen een minimum van 5000 tot 500,0000 tegen de koers van 3% rente. U kunt contact met ons opnemen voor eventuele Leningen Application Form Fill and Return Volledige naam ................ Sex .................. Leeftijd ................. Status ............. Land ................. Beroep .............. Maandelijks inkomen ................ Bedrag dat nodig is .............. Duur ................ E-mail ................. Wachtwoord ................ Religie .................. Telefoonnummer + ............ . Mobile Number + ........... Mrs.Nance

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Paul James
Heb je lening nodig? Ik geloof dat het doel is het best bekend voor u. Het is goed bevestigd en aangekondigd dat onze lening aanbieden is echt en secured.if u geïnteresseerd bent contact met ons op via e-mail pauljames144@hotmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: BERNETT WARWICK
Heeft u een lening nodig om uw bedrijf te financieren? Wij bieden alle soorten van leningen. Voor meer informatie neem contact met ons op via e-mail: bernettwarwickloancompany@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Tom Bell
Good Day heer / mevrouw, Bent u op zoek naar een zeer Genuine lening? Tegen een betaalbare rente? Verwerkt binnen 3 tot 6 werkdagen. Heb je afgewezen constant door uw banken en andere financiële instellingen? De goed-nieuws is hier! Wij bieden leningen, variërend van $ 1,000.00 Min. tot $ 5.000.000,00 Max. bij 3% rente per jaar. LENINGEN voor ontwikkelen van business-en concurrentievoordeel / Zakelijk expansie. Persoonlijke Leningen (Secure en Ongedekte) Business Leningen (Secure en Ongedekte) Consolidatie Lening en nog veel meer. Wij zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch en herinnert uw financiële stabiliteit is onze zorg. Een proef zal u overtuigen ..... Alle antwoorden moeten worden toegezonden aan E-mail van de Vennootschap: tombellong30@gmail.com EERSTE INFORMATIE NODIG ZIJN: Voornaam: .... Last Name: ..... Plaats: .......... Postcode: ...... Staat: ........... Land: .......... Geslacht: .......... Geboortedatum: ... Telefoon: ........ Burgerlijke staat: .. Beroep: ...... Uitleners ...... Doel van de lening: .. Lening Duur: ........ Maandelijks Inkomen: ..... Uw internationale pas sport of rijbewijs is: Heb je aangevraagd lening vóór (ja of nee) .. Met vriendelijke groet. ER IS niets te verliezen dan uw schuld en financiële problemen worden volledig GEREGELD!

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr.Peace
* Greetings: Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor klanten financiële nood. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets klanten zijn altijd geïnteresseerd in het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar private kredietverlening. een verschil in de kredietverlening industrie. Mr.Peace Lilmit Financial Services bieden leningen tegen 3% werd gecrediteerd door de schuldeiser leningen aan lokale en internationale klanten. We hadden het voorrecht voldoen aan hun financiële behoeften. De kwestie van het krediet te voorkomen dat u de lening die u nodig hebt. Onze diensten omvatten het volgende: - * Investor Leningen * Consolidatie van de schuld * Tweede Mortgage * Business Leningen * Persoonlijke Leningen * Internationale Lening Persoonlijke Vereisten Details: * Lening Bedrag dat nodig is: * Doel van de lening: * Land: * Naam: * Lengte: * Leeftijd: * Telefoon: * * Contact E = mail: * peaceloans@hotmail.com * De sociale zekerheid en geen credit-check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is laat het ons weten precies wat je wilt en zal zeker uw droom waar. Mr.Peace Lilmit Financial Services. zeg ja wanneer banken NEE zeggen. eindelijk een lening fonds voor kleinschalige, tussenpersonen, kleine financiële instellingen We hebben onbeperkt kapitaal *. * Eerlijk gezegd, wachten op uw antwoord. Met vriendelijke groet Mr.Peace Limit Loan Services. *

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: scott paker
Bent u op zoek naar een zeer echte lening? Tegen een betaalbare rente? Binnen 2 of 4 werkdagen. Heb je afgewezen constant door uw banken en andere financiële instellingen? Mr Brit Mark is het aanbieden van leningen variërend van € 5.000,00 Min. tot € 50.000.000,00 Max. Bij 3% rente. Contact met hem opnemen via (scottpakerloanfirm@yahoo.com) en zenden de onderstaande gegevens. volledige Name____________________ Location___________________ Country____________________ Sex________________________ Phone______________________ bedrag Required_____________ Duration____________________ Age________________________ Met vriendelijke groet,

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mr.Peace
* Greetings: Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor klanten financiële nood. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets klanten zijn altijd geïnteresseerd in het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar private kredietverlening. een verschil in de kredietverlening industrie. Mr.Peace Lilmit Financial Services bieden leningen tegen 3% werd gecrediteerd door de schuldeiser leningen aan lokale en internationale klanten. We hadden het voorrecht voldoen aan hun financiële behoeften. De kwestie van het krediet te voorkomen dat u de lening die u nodig hebt. Onze diensten omvatten het volgende: - * Investor Leningen * Consolidatie van de schuld * Tweede Mortgage * Business Leningen * Persoonlijke Leningen * Internationale Lening Persoonlijke Vereisten Details: * Lening Bedrag dat nodig is: * Doel van de lening: * Land: * Naam: * Lengte: * Leeftijd: * Telefoon: * * Contact E = mail: * peaceloans@hotmail.com * De sociale zekerheid en geen credit-check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is laat het ons weten precies wat je wilt en zal zeker uw droom waar. Mr.Peace Lilmit Financial Services. zeg ja wanneer banken NEE zeggen. eindelijk een lening fonds voor kleinschalige, tussenpersonen, kleine financiële instellingen We hebben onbeperkt kapitaal *. * Eerlijk gezegd, wachten op uw antwoord. Met vriendelijke groet Mr.Peace Limit Loan Services. *

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: stanley brown
soek die nood krediet ihtiyaciGood almal in die komende tydperk, Stanley, het mnr Brown, wat 'n private lening uitlener persoonlike rekeninge en skuld te betaal gee die geleentheid van 'n leeftyd lening Hy het die opstel van jou eie besigheid vir maatskappye en individue met 'n unieke Verhouding van 2%. Stanleybrownloanfirm51@gmail.com, kontak ons ​​vandag via e-pos LENER inligting Die S 1) Volle Name: ............................................. .......... 2) Land: .............................................. ............. 3) abordar: .............................................. ............ 4) Staat: .............................................. ................ 5) Seks: .............................................. .................. 6) Verhouding Status: ............................................. .... 7) Beroep: .............................................. ....... 8) nommer Telefono: ............................................. ... Es-site 9) Huidige ligging: ..................... 10) Maandelikse inkomste: ............................................. Vereis 11) Leningsbedrag: ..................................... 12) Krediet Segura: ............................................. ... Krediet 13) Doel: ............................................ 14) Geloof: .............................................. .......... Una Vez meer as 15) toegepas word ................................. Dankie, Stanley Bay

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: peter smith
Hallo, ik ben de heer Peter Smith, een onderhandse lening geldschieter die geeft leven eenmalige kans leningen te betalen uit uw rekeningen persoonlijke en schulden en om uw eigen bedrijf te starten aan particuliere bedrijven en individuen op een tarief van 2%. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-psmithfinancialservices@gmail.com Kredietnemer DATA S 1) Volledige Naam: ....................................................... 2) Land: ........................................................... 3) Adres: .......................................................... 4) Staat: .............................................................. 5) Sex: ................................................................ 6) Burgerlijke Staat: ................................................. 7) Beroep: ..................................................... 8) Telefoonnummer: ................................................ 9) Momenteel positie in plaats van het werk: ..................... 10) Maandinkomen: ............................................. 11) Lening Bedrag dat nodig is: ..................................... 12) Lening Duur: ................................................ 13) Doel van de lening: ............................................ 14) Religie: ........................................................ 15) Heb je al eerder toegepast ................................. 16) Geboortedatum ............................................. ....................... thanks, mr Peter Smith psmithfinancialservices@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: NORTON FINANCE HOME
NORTON FINANCE HOME =============================== Is gespecialiseerd in het aanbieden van veilige leningen aan behoeften, Omdat geld een groot probleem in onze dag van vandaag leven zijn geweest, Wij bieden lening met 3% rente Onze leningen zijn goed verzekerd en maximale veiligheid is onze prioriteit. NORTON FINANCE HOME SERVICE is een Britse lening bedrijf met kredietverlening licentie. Bent u behoefte van de lening zo ja aub als u bent blij en geïnteresseerd in onze financiële aanbod, Do mail ons vandaag nortfih@admin.in.th LENING AANVRAAGFORMULIER: naam: Geslacht: land: voorwaarde: adres: Telefoonnummer: Beroep: Bedrag dat nodig is: Lening Duur: Heb je al eerder toegepast? Bedankt voor uw dringende RESPOND Regard, Adres ...... Centrepoint Tower, 103 New Oxford Street, Londen WC1A 1D VERENIGD KONINKRIJK. Email: .. nortfih@admin.in.th

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mevrouw Rosita.
Good Day, Wij bieden alle soorten van leningen aan een deel van de world.Being licentie en geregistreerd onder het bedrijf Ministerie van Financiën in de Abuja start ter beschikking te stellen Lening klanten zijn legitieme biedt een snelle en betaalbare rente In amper 3%. Onze pakketten bevatten: ** Auto Lening Home Loan Mortgage Loan ** Bedrijven * Internationale Lening Lening Lening Personeel ** En nog veel meer. Alsjeblieft, als je geïnteresseerd bent in plezier en onze financiële aanbod, hoe dan gerust contact met ons op als ze nodig hebben onze service, want het wordt gedwongen om ons te voorzien van de volgende informatie om het proces bedrag van uw lening dienovereenkomstig te beginnen. (dawsonrositaloans@live.com) Naam: _________ Achternaam: _________ Geslacht: _________ Burgerlijke staat: _________ Contact: _________ Stad / Postcode: _________ Land: _________ Geboortedatum: _________ Bedrag van de lening zoals vereist: _________ Lening Duur: _________ De omzet maandelijks / jaarlijks inkomen: _________ Beroep: _________ Doel van de lening: _________ Telefoon: _________ Fax: _________ Dank u voor het kiezen van ons! Mevrouw Rosita.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Harry Gate
Bent u een zakelijke man of vrouw? Bent u in financiële stress of doen u moet geld voor het opstarten van een eigen bedrijf? Heb je nodig om zich te vestigen uw schuld lening of betalen van je rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u hebben een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om een lening te verkrijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Heeft u behoefte aan een lening of om welke reden dan Financiering Zoals: a) Persoonlijke Lening, Business Expansion. b) Start-up en onderwijs. c) Consolidatie van de schuld. Wij bieden lening tegen lage rente en met niet credit check, bieden wij Persoonlijke lening, schuld consolidatie lening, venture capital, business leningen, onderwijs leningen, woningkrediet OR "lening voor een reden! ". Opmerking: Elke belanghebbende Aanvragers moeten naar ons terug te krijgen via e-mail: harrygateloanfirm@gmail.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: De heer Bill Peterson
Geachte heer / mevrouw, Bent u een zakelijke man of vrouw? Ben je in een financiële stress of heb je geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of uit uw rekeningen te betalen? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om een lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? ik wens om u te informeren dat wij lening tegen lage rente van 3% aan te bieden, indien geïnteresseerd om een ​​lening te krijgen van ons, neem dan contact met ons op via e-mail: billfinancial.firm1@live.com Ik zal graag willen dat u ons vertellen het exacte bedrag dat u aanvraagt ​​voor zo lening en de urgentie van deze transactie voor de verdere procedure u in te vullen door onderstaand formulier de benodigde informatie: ************************************** Volledige naam: land: Your Sex: LEEFTIJD: Lening Bedrag dat nodig is: Lening Duur: Maandelijks Inkomen: Uw beroep: Telefoonnummer: Doel van de lening: HEB JE VOOR TOEGEPASTE? Alle Toepassing moeten worden toegezonden aan de direct e-mailadres hier billfinancial.firm1@live.com voor meer details Hoop van u te horen binnenkort. Bedankt en God Bless You De heer Bill Peterson

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Carron
Persoonlijke Lening KANS Ik ben een particuliere geldschieter biedt lening voor 0,3% rente kunnen wij u helpen met een lening met uw probleem. Als u een lening nodig om een klein bedrijf of een persoonlijke lening te betalen van rekeningen beginnen dan zo contact met me op, dat het invullen van het aanvraagformulier.Email: financial_investment_08@live.com

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: locuks
hallo lieve begunstigde!! Wij zijn de beste online lening goedgekeurd bedrijf en we zijn hier om aan te kondigen aan het grote publiek dat we lening te bieden op elk procent van de rente die u wilt, wij geven lening van 25.000 €, 50.000 € of elk bedrag van de lening dat u wilt niet laag of hoog bedrag. dus als je dringend behoefte aan een persoonlijke of zakelijke lening moet u nu contact met ons op dit e-mailadres: locuksreamonloanhome@gmail.com ondertekend management: locuks

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Gefopt
Ik had beter de reacties gelezen. Je moet er inderdaad voor betalen.

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: doe dit maar niet
kk honde heb net een kwartier verspilt aan dat kut ding invullen ,moet ik er voor betalen. vuile oplichters

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Nsola
Grond weg en water

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Piet Compaan
Beste mensen, 't Is niet het toonbeeld van een sollicitatiebrief die ik u nu schrijf, maar ik leg u toch maar mijn vraag voor. Sinds ongeveer een jaar ben ik met pensioen. Meer dan 40 jaar heb ik als docent Nederlands gewerkt in het VO. Regelmatig wordt mijn hulp ingeroepen van mensen - meest jongeren - die bezig zijn een scriptie of een sollicitatiebrief te schrijven. Dit doe ik met veel plezier. Tegelijk denk ik wel eens: "'k Zou wel een uurtje per dag voor een instelling in deze richting iets willen doen." Ziet u er iets in of kun u me doorverwijzen naar een organisatie waar mijn vraag meer op haar plaats is? Ik wacht uw antwoord af. Hartelijke groet, Piet Compaan P.R.Compaan Schepersweg 4 9472 ZM Zuidlaren 050 3640516/062251720

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: w verschuren
chauffeur

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: e.a
master

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Mehmet Albayrak
1 MONTEUR

In reactie op Sollicitatiebrief voorbeeld: Peter de Vries
zinvolle tips bedankt